ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

New England-stilen för svenska förhållanden

Ocean Living - arkitetritade hus med inspiration från den amerikanska östkusten.

New Englandstilen, med sin arkitektoniska enkelhet och klassiska utformning, är populär. Myresjöhus har anpassat fyra nya hus i stilen som har tolkats och utvecklats för att leva upp till vårt eget sätt att bygga och leva här i Sverige.

Inspiration från den amerikanska östkusten
De nya husen i serien Ocean Living är inspirerade av den tidlösa arkitekturen längs den amerikanska östkusten. Husen andas New England i varje detalj, men har tolkats och utvecklats för svenska förhållanden och sättet man bygger på i Sverige.

Ocean Living – fyra nya hus i New Englandstil. Se dem här!

Myresjöhus arkitekter har tagit fram nya detaljer som lever upp till stilen. Husen har höga spröjsade fönster och altandörrar. Den liggande vitmålade panelen, med en bredd på hela 200 mm, ger husen en karakteristisk skarp skuggbildning i fasaden. Fönster, dörromfattningar, knutbrädor och den nätta korta takfoten är välgjorda och har smyckats med detaljer som inspirerats av den klassiska arkitekturen.
– Jag är både stolt och glad över våra nya hus. Jag känner att vi verkligen lyckats förena det bästa från två världar; dels stilen från den amerikanska ostkusten, dels de kvalitetskrav och den tekniska standard vi har i våra bostäder här hemma, säger Magnus Brusefält, marknadsansvarig hos Myresjöhus.

Inspiration från sin uppväxt
En av Myresjöhus arkitekter växte upp i Norra Virginia i en förort till Washington D.C, och har hämtat en hel del inspiration från sin uppväxttid. Ett av husen, Cobb Bay, har många gemensamma drag med huset som hon bodde i under sina 14 år i USA.
– Att vissa drag av mitt barndomshem återfinns i Cobb Bay är ingen slump.

Huset Hilton Head har stora stilenliga takkupor med höga fönster och Villa Hudson markerar, med sin symmetriska fönstersättning och pampiga frontespis vid entrén, sin plats i den koloniala New Englandstilen. Lägg där till Millers Cove, som har sina rötter i den Svenska traditionen, som på ett smakfullt sätt har anpassats till stilen.

Vilket är din favorit?
- Millers Cove – 140 m²
- Cobb Bay – 156 m²
- Hilton Head – 192 m²
- Hudson – 201 m²

Myresjöhus presenterar en väl genomtänkt husserie där stilen är genomgående i detaljer och utsmyckning.

Se och läs mer om Ocean Living här!

Fakta Myresjöhus

Telefon:
0383-960 00

E-post:
kontakt@myresjohus.se

85 år och piggare än någonsin!

Beställ nya katalogen från Myresjöhus.

New England-stilen för svenska förhållanden

Ocean Living - arkitetritade hus med inspiration från den amerikanska östkusten.

Video: Dröm dig bort till New England

För dig som alltid drömt om ett havsnära boende.

Finansiera ditt drömhus med upp till 90%

Nu är det enklare än någonsin att förverkliga din husdröm. Med Myresjöhus trygghetslån kan du få hjälp med finansieringen upp till 90%.

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER