ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Fönsterlampan får revansch!

Hängande fönsterbelysning är lika rätt som mysigt för att lysa upp i fönstret.

Hängande fönsterbelysning är inte det som vi har sett mest av i lampväg under de senaste åren. Nu lanserar Markslöjd nya och uppdaterade modeller som gör det lika rätt som mysigt att lysa upp i fönstret.

Ljuskällor på olika höjder ger den rätta trivselfaktorn och det bästa ljuset i hemmet. Något som lamptillverkaren Markslöjd har tagit fasta på och därför nu erbjuder ett brett sortiment av lampor för hemmets alla rum, högt som lågt placerade.

Pendellampa tänkt för fönstret
En modell som inte har varit den mest omtalade under de senaste åren, men som nu med all rätt står högt upp på stämningslistan, är den lilla modellen av pendellampa tänkt för fönstret. På 70-talet var denna gärna i sammet med en frans, numera är materialen stramare och linjerna renare i designen.

Ett exempel på detta är nyheten Sandhult i frostat eller transparent glas med en lampsockel i stål. Monstera i klarglas är en liknande modell som är fin att hänga ensam eller i par.

Se Markslöjds fönsterpendlar här!

Klassiskt möter stramt
Bovall är kanske det mest typiska exemplet på en lampmodell som i nytappning får ett helt annat uttryck och därför passar i miljöer långt ifrån det förväntade. Nyckeln till detta är den klassiskt mönstrade glaskåpan som möter en stram sockel i nickel eller mässing.

För den som inte lockas av hängande fönsterbelysning och hellre vill satsa på en lampmodell på fot säger vi: Lyckan! Den ombonade skärmen finns i färger som rosa, grönt, blått, brunt och beige, här tillsammans med lampfoten Liljedal.

Se Lyckan här.

Se Liljedal här.

 

Höstens hetaste lampor – med en historisk touch

Markslöjds nya lampor hämtar inspiration från gamla ljusstakar, mjölkkannor och fotogenlyktor

Lys upp med sommarens snyggaste vägglampor!

Ny utebelysning från Markslöjd lyser i mörkgrått

Sommarens självklara marina tema!

Enkelt och alltid lika passande tema i våra sommarhus.

Vårens pigga pasteller är här!

Vårens trender visar ljuvliga pasteller, lätta att applicera i de flesta inredningssammanhang.

Lyckan på klassisk lampfot

Lyckan heter lampskärmen från Markslöjd i mjuk böljande textil. Lampfoten Liljedal i antikbrunt eller antikvitt trä matchar perfekt i stilen.

Mer finslipade än överarbetade nyheter!

När designern Sabina Grubbesson arbetade fram den nya lampserien Arkitekt åt Markslöjd var devisen ”i det enkla bor det vackra”.

Vårens lysande djur!

I vår ska det gärna sitta ett lysande djur på väggen. Och skulle man hellre föredra en lampa av bordsmodell finns kloka ugglan Helge.

Vårens vackra fönsterljus!

Ombonad, karaktäristisk och detaljrik. Det är tre ord som stämmer bra in på vårens bords- och fönsterbelysning från Markslöjd.

Lys upp högtidens bordsdukning!

En välplanerad, god måltid ska naturligtvis förtäras på ett vackert dekorerat bord.

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER