Påskkampanj, skärmskydd och lokaler i Stockholm

Vi är glada att erbjuda en fantastisk rabatt på våra skönhetsprodukter! Just nu kan du spara 45% på ditt köp av valfria skönhetsprodukter hos oss.

Vår kollektion innehåller allt från hudvård till makeup, så du är säker på att hitta något som passar dig och dina behov. Och med våra högkvalitativa produkter kan du känna dig säker på att du ger din hud det bästa.

För att utnyttja detta fantastiska erbjudande, använd bara rabattkoden vid kassan när du gör din beställning. Erbjudandet gäller en begränsad tid, så passa på att handla nu och spara pengar samtidigt som du tar hand om din skönhet!

Bästa skärmskyddet för din mobil

Ett bra skärmskydd för mobiltelefon ska skydda din skärm från repor, sprickor och andra skador som kan uppstå i vardagen. Det finns olika typer av skärmskydd, men ett av de bästa alternativen är ett härdat glas-skärmskydd.

Copters härdade skärmskydd för mobil är tillverkat av ett starkt och tåligt glasmaterial som är optimerat för att tåla stötar och fall. Det här gör att det kan skydda din mobilskärm på ett effektivt sätt. Ett sådant skärmskydd är också behandlat med en specialbeläggning som motverkar fingeravtryck och gör det enkelt att rengöra skärmen.

Det är också viktigt att välja ett skärmskydd som passar din mobiltelefon. Det finns skärmskydd som är anpassade för olika mobilmodeller, så se till att välja rätt storlek och form för din mobil. Detta säkerställer att skärmskyddet passar perfekt och ger optimalt skydd.

Det finns också skärmskydd som har extra funktioner, såsom blåljusfilter som minskar ögonbelastning och skyddar mot skadligt blått ljus från mobilskärmen.

Sammanfattningsvis är ett härdat glas-skärmskydd en utmärkt investering för att skydda din mobilskärm från skador och slitage. Det ger effektivt skydd, är enkelt att rengöra och finns i olika storlekar och former som passar din mobiltelefon.

Tips om aktiviteter under påsk

Gör en rundtur för att titta på lediga restauranglokaler i Stockholm

Börja på Södermalm, där du hittar en mängd olika restaurangmöjligheter. Vi har flera lediga lokaler i Stockholm som är perfekta för en restaurang, inklusive en charmig lokal i en gammal tegelbyggnad på en av de mest populära gatorna i stadsdelen. Här har du möjlighet att skapa en intim och mysig restaurangmiljö som garanterat kommer att locka kunder.

Nästa stopp är Östermalm, ett mer exklusivt område med hög efterfrågan på restauranger. Här finns flera lediga lokaler med moderna kök och elegant interiör som passar perfekt för en högklassig restaurangupplevelse. Vi har också en lokal i en gammal bryggerilokal som kan vara ett intressant alternativ för den som vill skapa en unik restaurangmiljö.

Vi fortsätter vår rundtur i Gamla Stan, där vi har flera lediga lokaler med mycket karaktär. Här kan du hitta allt från små mysiga källarlokaler till större och mer imponerande lokaler med högt i tak och vackra detaljer. Gamla Stan är en av de mest populära turistdestinationerna i Stockholm, så en restaurang här har stor potential att bli en stor framgång.

Vi avslutar vår rundtur på Kungsholmen, ett område som har vuxit i popularitet de senaste åren. Här hittar du flera lediga lokaler som passar för en avslappnad och trendig restaurang. Vi har också en lokal med fantastisk utsikt över vatten som är perfekt för en restaurang med lite extra wow-faktor.

Vi hoppas att du har haft en trevlig rundtur och hittat några lokaler som passar för din drömrestaurang. Kontakta gärna Nextor företagsmäklare i Stockholm om du har några frågor eller vill boka en visning av någon lokal i Stockholm.