ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

Bänkskivan är den del av köket som används och slits mest och just därför behöver den vara både snygg och tålig. Är du osäker på vilken bänkskiva som passar dig och dina behov bäst? Populära Granitop vet hur du väljer rätt material till köket.

GRANITOP – UNIKA PRISVÄRDA BÄNKSKIVOR FÖR ALLA SMAKER

Trots att det finns olika material tillgängliga för köksbänkar, såsom laminat, trä, rostfritt stål, keramik och sten så har de alla sina för- och nackdelar. Laminat är billigt men har kortast hållbarhet, trä kräver mycket underhåll och rostfritt stål blir repigt. Så vad är det bästa? Olika typer av sten, förstås.

Granitop erbjuder olika typer av stenmaterial – naturlig granit, marmor och kompositsten. Marmor är oerhört populärt men är inte det bästa valet i köket på grund av dess fysiska egenskaper. Är du ändå svag för den vackra marmorn kan du istället byta ut den mot en bänkskiva i kompositsten som ser ut som marmor. Granitops kompositstenar kommer från Silestone, Technistone och Caesarstone – som alla är kända för sin hållbarhet och motståndskraft. Kompositsten eller kvarts har väldigt bra egenskaper som tillåter dig att njuta av ditt kök i många år utan att förlora sin praktiskhet eller utseende. Kompositsten kan dessutom förverkliga dina designdrömmar med färger och nyanser som inte existerar i naturen.

Om du gillar en naturlig look och föredrar mörkare bänkskivor är naturlig granit det bästa alternativet. Materialet är väldigt slitstarkt och uthålligt men överträffar inte kompositstenen. Ljusare graniter är mer känsliga för fläckar men med rätt underhåll kommer de att hålla sitt utseende under en lång tid. Varje bänkskiva i granit är unik och lyfter ditt kök till helt nya höjder.

Nytt och unikt kök på bara två veckor
Granitop erbjuder alla dessa enastående stenar – och vet alltid vad man ska rekommendera. Personalen är utbildad för att hjälpa kunderna skapa sina drömkök. Leveranstiden för bänkskivorna är endast två veckor och Granitop erbjuder full service – måttagning, transport och installation.

På hemsidan finner du ett fotogalleri med mängder av inspiration som du inte vill missa!

NY BÄNKSKIVA PÅ BARA TVÅ VECKOR – SE HUR DET GÅR TILL

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER