ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Här fyndar du märkesjulklappar

Hos Sefina hittar du exklusiva varor till rabatterat pris

Vill du ge dina nära och kära något speciellt men har inte lyckats klurat ut alla julklappar ännu? Lugn bara lugn. Hos Sefina hittar du unika dyrgripar som konst, juveler, teknikvaror och instrument – alltid till låga priser. Och du, vid beställning över 500 kronor bjuder vi dig på frakten.

FYNDA EXKLUSIVA SMYCKEN – BESÖK SEFINAS WEBSHOP HÄR

Vi är i mitten på december och julen närmar sig med stormsteg. Lucia har precis tågat förbi och tredje advent likaså. Kanske börjar du känna att julklappsstressen kommer krypandes? Passa då på att fynda unika gåvor till någon du tycker om i Sefina Pantbanks webshop. Kanske en klocka till far och ett vackert smycke till dottern eller flickvännen.

ringibox– Hos oss kan man hitta ”allt”. Allra mest smycken förstås, det mesta i guld, med eller utan ädelstenar. Vi har även klockor i alla prisklasser, märkesväskor, konst, äkta mattor, teknik och mycket mera, säger Louise Ekehammar, marknadsansvarig på Sefina Pantbank.

Halva priset på exklusiva varor
I webshopen kan du när som helst på dygnet shoppa dyrgripar – ofta upp till 50% av nypriset. Du får också fri frakt när du handlar över 500 kronor.

– Det är smart att handla vintage! Dels är det roligt att hitta saker som inte alla andra har, dels är det klimatsmart. Du har chans att göra riktigt fina fynd, säger Louise Ekehammar och fortsätter: – I nätbutiken kan du även lägga in en bevakning på något specifikt som du söker.

Alltid värderade och verifierade varor
Sefina Pantbank är nordens största pantbankskedja, och det enda företaget i branschen som har ett utbildningsprogram där deras värderingsmän blir legitimerade. För att få en auktorisation som legitimerad pantlånare hos Sefina krävs det att man genomför och godkänns i ett antal tester och prov i specialistkunskap vad gäller bland annat diamantgradering, klockkunskap, silverföremål, konstföremål, musikinstrument och glasskulpturer. – Det är modernt att vara medveten. Det tar vi gärna fasta på. Och du får alltid en vara som är värderad och verifierad av experter, vilket du inte får om du handlar via Blocket eller liknande, säger Louise Ekehammar.

SHOPPA UNIKA VINTAGE-VAROR DIREKT PÅ NÄTET

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER