ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Att vara företagare och ansvara för såväl drift, personal och ekonomi är i många fall mer än ett heltidsjobb. Många hinner därför inte sätta sig in i vad som kan hända om verksamheten skulle gå i konkurs eller ekonomin skulle dala. Många företagare tänker inte på att gå med i a-kassan – ett beslut som kan få ödesdigra konsekvenser.
– Om någonting händer och du inte kan fortsätta driva ditt företag kan din ekonomiska situation bli väldigt tuff. Skillnaden mellan att få 910 kronor per dag, vilket för närvarande är den högsta ersättningen som kan betalas ut från a-kassan, och att helt stå utan inkomst är väldigt stor. Det är viktigt att tänka på att man måste ha varit medlem i en a-kassa i minst 12 månader för att ha möjlighet att få den högsta ersättningen säger Lars Sahlsten.

Låg avgift och höjd ersättning
Månadsavgiften till SHA är 129 kronor. En av de viktigaste reformerna på väldigt länge trädde i kraft den 7 september i år. Regeringen beslutade nämligen att höja a-kassan för första gången på 13 år. Det resulterade i att den högsta handpenningen höjdes från 680 kronor per dag till 910 vilket innebär att du kan få 5000 kronor mer i månaden. Även grundersättningen höjdes och ligger nu på 365 kronor om dagen.
– För många är det självklart att försäkra sina saker som tex bil, båt och cykel, men många missar kanske att försäkra sig om en inkomst vid eventuell arbetslöshet, fortsätter Lars Sahlsten.

image002Trygghet i över 40 år
Svensk Handels A-kassa, som funnits i över 40 år och har ett nära samarbete med flera näringslivs­organisationer, har en unik position på marknaden med personlig service för alla medlemmar.

– Hos oss tas du alltid emot med personlig service istället för att komma till ett callcenter.

Och visst är det enkelt att gå med. Har du e-legitimation eller använder surfplatta/mobil går det lätt att ansöka om medlemskap direkt på hemsidan www.akassan.com.

– Om det är så att man redan är medlem i någon annan a-kassa men vill byta för att man till exempel har startat eget företag så hjälper vi till med bytet om man kryssar i det på ansökan. Även familjemedlemmar och närstående som arbetar i rörelsen kan bli medlemmar, säger Lars Sahlsten.

Läs mer om SHA på www.akassan.com.

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER