ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Börjar köket se tråkigt och slitet ut? Att byta bänkskiva är ett enkelt sätt att fräscha upp husets hjärta. Kritvit kompositsten eller spännande uråldrig granit – hos Granitop finns det sten för alla smaker.

VILL DU HA EN NY BÄNKSKIVA PÅ BARA TVÅ VECKOR? KLICKA HÄR!

Bänkskivan är en viktig detalj som sätter karaktär på köket men ska samtidigt vara en tålig arbetsyta eftersom det är där stora delar av köksarbetet utförs. Medan trä kräver en hel del omsorg och laminat inte är så hållbart är sten ett elegant och slitstarkt material som är lätt att rengöra.

Granit är en naturlig sten som är hållbar och har alltid ett unikt mönster – så inget kök är den andra lik. Med kompositsten kan du välja mellan starka färger till marmorliknande material. Kompositsten är gjord av 93 procent kvarts som är bland de starkaste mineralerna i naturen och resterande sju procent är lim och färg.

Det är detaljerna som gör det
Granitops kunder vet att detaljerna gör helheten. Exempelvis installation av diskhon: ovanpåmontering, planlimning, eller när bänkskivan ska synas till max: undermontage. Allt kräver sin teknik och Granitop är noggranna. För en personlig touch kan du kombinera bänkskivan i sten med en diskbänk i snygg komposit.

Att få hjälp från oss är väldigt enkelt – vi kommer förbi och visar dig stenprover i ditt eget hem, tar mått och redan två veckor efter din beställning är gjord har du dina nya bänkskivor installerade.
– Granitop ska vara den bästa leverantören med flest möjligheter. Då måste vi ha äkta prover att visa. Jag hade aldrig fattat beslut genom att titta i en katalog, säger Urmo Jaaska, försäljningschef på Granitop.

Besök vår hemsida www.granitop.se, kolla in vårt utbud, skicka sedan din förfrågan och du kommer ha experter i ditt hem som är redo att hjälpa dig skapa ditt drömkök.

SE GRANITOPS UTBUD AV UNIKA BÄNKSKIVOR FÖR ALLA SMAKER

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER