ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Handplockad delikatessgurka

Plivit Trade har full kontroll från frö till färdig produkt

Är du nyfiken på livsmedel från Sydeuropa ska du klicka här!

Tycker du om inlagd gurka och samtidigt tänker på vad du äter? Då ska du se hit. Plivit Trades smakrika delikatessgurkor, eller cornichon gurka som det ursprungligen kallas, odlas på fält i Bosnien och själva inläggningsprocessen sker i deras egen grönsaksinläggningsfabrik. Bäst av allt är att gurkinläggningarna inte innehåller några tillsatser.

gplivit_gurka2Den handplockade delikatessgurkan från Plivit Trade odlas i Bosnien och Hercegovina. Landets klimat och jord resulterar i att du får en krispig och smakrik gurka. När gurkan når en storlek av 2–4 centimeter skördas den. De små delikatessernas inläggning innehåller inga tillsatser utan endast salt, vatten och ättika.

Gurkan odlas inom ett projekt vars syfte är att stärka landsbygdsekonomin och minska arbetslösheten i Bosnien och Hercegovina. Projektet kommer involvera över tusentals människor i Bosnien och över 5000 ton gurka kommer årligen att exporteras. Plivit Trade har kontroll hela vägen – från frö till slutprodukt på hyllan i din matbutik.

Starkt engagemang, hög kvalitet och pålitliga varumärken
Grossistföretaget Plivit Trade, med lokaler i Västervik, marknadsför och säljer importerade livsmedel från Kroatien, Bosnien och Hercegovina, Slovenien, Serbien Österrike m.m. I och med den goda kontakten med leverantörerna i de olika länderna ger de sina kunder trygghet och kvalitet. Plivit Trade finns representerade i alla stora dagligvarubutiker, som ICA, COOP, Willys, Axfood, Netto och City Gross. De är också starkt engagerade i att introducera svenska folket i bosnisk och kroatisk matkultur.

Plivit Trades breda sortiment omfattar bland annat kryddor, mejerivaror, och konserver. Se och läs mer här!

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER