ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Vackert har inget bäst före-datum

Hos Sassabrassa får vackra och unika företeelser nytt och oväntat liv i nya produkter

Designprinsens klassiska virrvarr i nya produkter för det moderna hemmet.

Vackra och unika företeelser får en slags renässans i nya produkter hos Sassabrassa. Designprinsen Sigvard Bernadottes Virrvarr och ett återupptäckt Herbarium är två exempel på klassiska uttryck som åter flyttar in i svenska hem. Utvecklade för att ha ett långt liv.forklade

Du är säkert bekant med designprinsen Sigvard Bernadottes virrvarr-mönster som ursprungligen ritades för laminatskivor och blev en succé i de svenska köken. Sassabrassa har utvecklat designen och applicerat det på en rad olika köksaccessoarer som skärbrädor, grytunderlägg, bordstabletter, grytvantar, förkläden och vaxdukar. Nya produkter utvecklas hela tiden. Virrvarr-kollektionen ställs inom kort ut på Formex, nordens största mötesplats för inredningsdesign.

Nytt och hett – dekorera ditt hem med vackert herbarium från Sassabrassa.

Det är inte bara virrvarr som fått en pånyttfödelse – systrarna Carlsons vackra herbarium som återupptäcktes över 70 år efter att systrarna Gunvor och Marianne samlade blomster under 40-talet, får också nytt liv. Ett vackert bevarat och noggrant återgivet sommarsverige kan nu pryda väggarna som affischer eller planscher i begränsad upplaga.

Svensk tillverkherbariumning och hög kvalitet ger ett långt liv
Produkterna är inte bara vackra utan håller också genomgående unikt hög kvalitet. Till skillnad från många konkurrenter satsar Sassabrassa på att utveckla produkter som ska tåla tidens tand. Laminatprodukterna är till exempel både tåliga och hygieniska, kan diskas i maskin och klarar hög värme. Bomullen i tygprodukterna har hög färgbeständighet och slitstyrka, vaxdukarna kan du exempelvis tvätta och stryka. Herbarierna är tillverkade av högklassigt papper fritt från syra.

Också miljö och hållbarhet spelar in i utvecklingen. Material och hantverkare väljs med omsorg och alla produkter är tillverkade i Sverige, vilket minskar transportsträckorna.

Se och läs mer om produkterna på www.sassabrassa.se.

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER