ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

”När småätandet försvann blev livet lättare”

Godsaker och småätande var länge Ninas last. Trots att hon motionerade gick hon stadigt upp i vikt. Efter att hon började äta Coffee & Konjac vände det helt.

Nina har alltid känt frustration över att ha ett sötsug. Det blev en vana att stilla det med godsaker och småätande. Samtidigt är Nina en aktiv person och det är viktigt för henne att hålla sig i form och må bra för att orka med alla utmaningar. Men trots långa promenader och en aktiv fritid, smög sig kilona på.

Periodvis har Nina provat olika dieter men istället för att gå ner i vikt, har hon känt hunger och ett oförminskat sötsug. Nina fick tipset om att prova Coffee & Konjac.

– Jag var skeptisk och trodde verkligen inte att det skulle fungera, men Coffee & Konjac gav mig snabbt ett positivt resultat, berättar Nina.

Sötsuget och hungern försvann och nu äter jag mindre portioner. Det har resulterat i att jag gått ner i vikt och fått ett flera centimeter mindre midjemått.

Det är fantastiskt skönt att ha återfått sin matchvikt och jag känner mig både piggare och starkare på kuppen. Jag kommer definitivt att fortsätta med Coffee & Konjac och även rekommendera andra att prova, fortsätter Nina och tillägger med ett leende:

– När mina väninnor frågar mig hur jag burit mig åt, brukar jag skoja och säga att hemligheten är att jag unnat mig kaffe och konjak.

Så här fungerar Coffee & Konjac:img18551_copy

  • Minskar sötsuget: Krom bidrar till att behålla en normal blodsockernivå. Det leder i sin tur till minskat sötsug.
  • Dämpar aptiten: Glukomannanfi ber från Konjakrot sväller i magen och skapar mättnadskänsla, vilket leder till att du äter mindre. Glukomannan bidrar därmed till viktminskning i samband med intag av en energibegränsad kost.
  • Ökar förbränningen: Jod bidrar till normal energiomsättning. Har du låg förbränning hjälper jod till att höja ämnesomsättningen till en normal nivå.
  • Viktminskning med dokumenterad effekt. Den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, EFSA, har utvärderat tillgänglig klinisk dokumentation för konjakrot, jod och krom. De konstaterar att det finns tillräckligt med underlag GreenCoffeeBeansför att hävda viktminskningseffekt. Coffee & Konjac är marknadens enda kosttillskott som innehåller alla tre ämnena i kombination med extrakt från gröna kaffebönor (klorogensyra).

Testa Coffee & Konjac du med, just nu till halva priset - KLICKA HÄR! 

 

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER