ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Coffee & Konjac – vägen till smalare midja

Förut åt skådespelerskan Hilde Lyran ofta choklad och snabbmat, särskilt i stressiga tider. – Nu är sötsuget helt borta, säger Hilde som tappat flera kilo på kuppen.

Hilde Lyran, 51, var så gott som beroende av choklad och slängde ofta i sig något mindre hälsosamt alternativ när det var ont om tid för att äta.

Men efter att hon började ta dietprodukten Coffee & Konjac som är en kombination av konjakrot, grönt kaffeextrakt, krom och jod är både sötsug och hunger så gott som borta.

Hilde_DSC2224– Mitt jobb kräver att jag måste hålla mig i form och jag har alltid tränat. Men när det är ont om tid, speciellt de sista veckorna före en premiär, är det
svårt. Oftast äter jag något snabbt när jag har en liten paus och då blir det inte alltid det mest sunda alternativet.

Efter att hon började ta Coffee & Konjac som kan köpas i hälsokostbutik, tre gånger dagligen under en månad, kunde hon konstatera att hon hade gått ner fyra kilo, och även kunde dra åt spännet några extra hack runt midjan.

– Sötsuget är helt borta. Det är så härligt att slippa kampen mot choklad! Inte heller är jag lika hungrig som förut!

 

Så fungerar Coffee & Konjac

Konjakroten sväller i magen och ger därför en mättnad som återigen leder till att äta mindre. Du kommer inte att A18C2D1DD8956CBAA39948EB43050DE8känna dig så hungrig som vanligt vilket är naturligtvis en mycket viktig faktor när man vill gå ner i vikt.

Konjakrot är det enda EU (EFSA) godkända bantningsmedlet bland hundratals bantningsprodukter i hela Europa.

Viktminskning med dokumenterad effekt. Den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, EFSA, har utvärderat klinisk dokumentation för Glukomannan och har konstaterat att det finns tillräckligt med underlag för att hävda viktminskningseffekt. Coffee & Konjac är marknadens enda kosttillskott som innehåller glukomannan i kombination med krom, jod och extrakt från gröna kaffebönor.

GreenCoffeeBeansCoffee & Konjac innehåller extrakt av gröna kaffebönor som genom ett antal publicerade studier visat att de
fördröjer upptaget av glukos i blodet.På så sätt sprids mindre insulin, vilket gör att din kropp bränner redan lagrat fett istället för att lagra mer.

Coffee & Konjac innehåller också de mineralet som godkänts av EU (EFSA): krom och jod. Dessa spårmineraler (mineraler i små koncentrationer) är viktiga för regleringen av blodsocker och ämnesomsättning. De säkerställer att den tillförda energin ska användas i stället för att lagras i fettceller.

Krom har en direkt inverkan på att sötsuget dämpas. Låg ämnesomsättning är orsaken till de flesta sjukdomarna och därför är det mycket viktigt att
inte få underskott på jod, eftersom detta mineral deltar aktivt i ämnesomsättningen. Enligt WHO är det mer än 30% av världens befolkning som konsumerar för lite jod, vilket medför flera sjukdomar.

Testa Coffee & Konjac du med, just nu till halva priset – KLICKA HÄR!

img18551_copy

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER