ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Fixa fasaden som en stjärna

Nyfiken på hur skalfasader ser ut i munnen? Gå på bio! Så gott som samtliga Hollywoods filmstjärnor har idag skalfasader – och allt fler skönhetsmedvetna hakar på trenden

Huvudregeln är att ser du en helt perfekt tandrad på bio, så är det tack vare skalfasader. Men tvärtom vad många tror så är ett spektakulärt Hollywoodsmajl inte speciellt krångligt eller dyrt att fixa – just nu erbjuder Aqua Dental till och med en fri konsultation till de 30 första som anmäler sig.

En hållbar quickfix
En skalfasad är ett tunt skal i porslin som formgjutits för att passa perfekt på din egen tand, och som tandläkaren sedan limmar fast på tandytan. Det gör att varje enskild tand kan bli precis så skinande vit, och få exakt den form och storlek, som passar just ditt utseende bäst. Dagens moderna porslinsfasader ser fullständigt naturtrogna ut, håller i upp till 25 år innan de behöver bytas ut och är dessutom väldigt prisvärda, vilket är skälet till att alltfler utanför kändisvärlden nu börjar få upp ögonen för vad skalfasader kan göra för utseendet.

Billig och snabb perfektion
Skalfasader är billigare än tandställning, men framför allt ser du resultatet direkt. Så snart limmet har torkat och du har stigit ur tandläkarstolen så är du klar att använda och visa dina nya tänder. Skalfasader fixar dessutom många av de problem som tandställningen inte rår på. De kan också användas för att dölja spruckna eller avslagna tänder, fula lagningar som lyser igenom, buckliga framtänder eller för att fixa till en oönskad glipa.

Ger hela utseendet ett lyft
Att fixa till tänderna med skalfasader kan i många fall innebära ett lyft för både utseendet och livskvaliteten. Pärlande vita och jämna tänder är inte bara snyggt, utan signalerar också hälsa, ungdom och styrka. Det är dessutom viktigt för vår psykiska hälsa att våga le – ju bredare desto bättre – eftersom det har en direkt påverkan på vårt humör och indirekt på våra relationer till andra människor. För den som i dag skäms för sina tänder och sitt leende, finns det alltså all anledning att göra något åt saken.

Aqua Dentals tandläkare arbetar tillsammans med specialiserade tandtekniker för att erbjuda skräddarsydda skalfasader med perfekt passform. Som experter på estetisk tandvård erbjuder de just nu en fri konsultation till de 30 första som anmäler sig. Vill du veta hur skalfasader kan ge just dig det leende du drömmer om?  KLICKA HÄR!

 

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER