ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Billigare än inköpspris hos online-överskottsbolaget

Hos Megafynd.se finns dagligvaror - både för kalas och hushåll. Ofta 50-90% billigare än butikspriset

Det har startat ett nytt överskottsbolag online. Det känns för billigt för att vara sant. Men det är sant. Anledningen: de säljer varor till inköpspris, eller billigare, istället för att kasta dem. Vad du än väljer att handla hos dem kan du vara säker på en sak – du gör ett Megafynd.

Colgate, Wella och andra kända varumärken

Varorna som säljs på Megafynd är sådana du ser dagligen i din butik. Klassiska tandborstar från Colgate och Cadbury Fingers-kex för att nämna två exempel. Anledningen till att man kan köpa varorna så billigt kan vara att det är kort datum på dem. Oväntade returer från företagskunder och felinköp är andra orsaker till att varorna finns på Megafynd. Detta innebär att sortimentet på Megafynd är dynamiskt och att vissa av varorna bara finns tillgängliga en kort period.

Zacharias Bonnevier, VD, svarar på frågan om hur affärsidén egentligen uppkom:

- Hade vi gått till en drake (riskkapitalist) och presenterat en affärsidé där vi planerar sälja produkter under inköpspris hade vi garanterat blivit utskrattade. Nu är dock förutsättningarna annorlunda. Vi har redan en etablerad grossistverksamhet. I och med denna är det oundvikligt att det blir överblivna varor eller så kallade ”skvättar”. Dessa kasserades i början då de tog plats utan att göra nytta och vi insåg snabbt att detta inte gynnar vare sig oss eller miljön. Därför tjänar alla mer på att vi istället säljer dessa superbilligt i konsumentled än att de går till spillo.

Klicka här för att se aktuella Megafynd

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER