ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Gör som 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

20-90% rabatt på mat och leverans till hela Sverige.

Matsmart.se är en framgångssaga från start. Under de dryga 10 månader som mataffären på nätet har varit öppen har de slagit rekord varje vecka. Kalle Anderson, en av grundarna till bolaget berättar:
– Ja vad ska man säga… vi är helt överväldigade och kunde aldrig drömma om att det skulle gå så här fantastiskt bra. Vi var själva övertygade från början om att det är en bra idé, men att det skulle gå i den här takten känns overkligt. Vi kan bara konstatera att svenskarna är både smarta och på hugget, säger Kalle med ett leende på läpparna.

Smart idé i fler dimensioner
Matsmarts idé är lika enkel som genialisk:
- De säljer mat på nätet med 20-90% rabatt
- Utbudet består av varor med korta eller passerade Bäst-före-datum, överlager, feltryckta och / eller utgående förpackningar eller andra varor som kan klassas som ”klipp”
- De levererar till privatpersoner och företag över hela Sverige – hem till dörren eller till utlämningsställe

LÄS OCH SE MATSMARTs AFFÄRSIDÈ ENKELT BESKRIVEN – KLICKA HÄR!

Att sälja mat med korta eller passerade Bäst-före datum är givetvis det mest spektakulära med Matsmarts affärsidé – men också det smartaste. Redan här är det viktigt att förklara att Matsmart säljer bara varor märkta med just Bäst-före datum – inte mat märkt med Sista förbrukningsdatum tex kött, fisk, ägg, mejerier osv.
– Det finns ju inte en ”funktion” eller ”ett ämne” som gör att till exempel ett paket makaroner eller en flaska mineralvatten blir dålig den dag som står som ”Rekommenderat bäst-före-datum”. Det är ju också just en rekommendation, inte en lag eller regel från producenten – och alla varor vi har är givetvis helt lagliga att vi säljer. ”Bäst-före” är ju inte samma sak som ”Giftig-från-och-med”, fortsätter Kalle.

LÄS MER OM BÄST-FÖRE-MÄRKNING – KLICKA HÄR!

Vill bidra till att minska matsvinnet 
Bäst-före märkningen är en stor fråga då det slängs enorma mängder fullt tjänlig mat, så kallat matsvinn, vilket medför en stor miljöpåverkan. Livsmedelsverket skriver bland annat:
”Bäst före-datum handlar inte om hur länge ett livsmedel är säkert, utan till vilket datum livsmedlet förväntas behålla sin kvalitet, det vill säga smak, färg, krispighet, spänstighet och tuggmotstånd. Man måste våga lukta och smaka på maten och lita på sina sinnen.”

kalle-mnews– Matsvinnet är en glödhet fråga, men också en tacksam fråga att driva. Folk är i princip redan medvetna om att maten inte blir dålig samma dag som Bäst-före-datum passerar, men många behöver en liten, liten knuff framåt för att våga testa maten. Det är många, om jag får säga så, ”husmödrar” som hör av sig och tackar oss innerligt att vi finns och berättar att de alltid har tillämpat metoden ”lukta/titta/smaka”, berättar Kalle.

Idé som fått uppmärksamhet
Intresset för bolaget som ”säljer gammal mat” har inte låtit vänta på sig och flera stora medier har skrivit artiklar, gjort tv-inslag och radiointervjuer bland andra Dagens Nyheter, Aftonbladet, Sveriges Radio P4, Dagens Industri med flera.
– Men roligast är utan tvekan uppmärksamheten och den feedback vi får från våra kunder. Folk hör av sig och tackar oss för att vi finns, för att vi tar tag i frågan med matsvinnet, för att någon äntligen erbjuder e-handel med mat som levererar över hela Sverige – och inte minst att vi erbjuder möjligheten att handla kvalitetsvaror till riktigt låga priser, avslutar Kalle.

GÖR SOM 10 000-TALS SVENSKAR REDAN GJORT – HANDLA MATSMART DU OCKSÅ!
SE VAD SOM FINNS ATT FYNDA JUST IDAG – KLICKA HÄR!

 

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER