ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Så enkelt får du en bastu eller badtunna i trädgården

Exklusiva spabad och bastutunnor inför sommarsäsongen

Snart är sommaren här och badsäsongen i full gång. Vad passar inte då bättre än att kunna ta ett dopp eller ett avklopplande bastubad – direkt utanför husknuten. SpaDealers har ett brett urval bad- och bastutunnor, för alla smaker.

large_20140618T141945-1f47a20b-a026-4baa-917d-a3bbeba578a9
PolySpa har filtrering och bubbelsystem, är isolerad och klarar även sträng kyla.

Vildmarksbad, badbalja, utomhusspa, badtunna. Kärt barn har många namn. En favorit i SpaDealers sortiment är TopSpa XS, ett helisolerat bubbelbad med sandfilter och elvärme för användning året runt. Till skillnad från traditionell filtrering för spa där ”lamellfilter” används så består filtermediet i ett sandfilter av sand, precis som namnet antyder.

– Fördelen med detta system är att det blir enklare med rengöring då inget filter behöver rengöras eller bytas – vilket i längden blir billigare, säger Ole Sten vid SpaDealers, som erbjuder marknadens största sortiment av bad.

Vattnet som ska renas trycks genom en sandbädd och smuts som samlas kan enkelt avlägsnas via en så kallad backspolning.

Glasfibertunnor
I produktsortimentet finns även badtunnor gjorda i glasfiber; en så kallad FiberTub. Glasfibertunnan finns i flera olika utföranden och i färgerna vitt och blått, med gasolvärmare eller vedkamin samt spamodell, och med yttre panel i värmebehandlad furu som är ett miljövänligt material utan kemikalier eller andra tillsatser.

– Vi tillverkar alla våra träprodukter i äkta finländsk värmebehandlad furu. I sortimentet ingår också bastu för utomhus, samt diverse andra nyttoprodukter. Flera konstruktions- och designlösningar är mönsterskyddade, berättar Ole Sten vid SpaDealers.

large_49378ba5-cb97-4241-b590-3fd27f9db06b
Bastutunnan är utrustad med fönsterbågar, dörrkarm och dörr i värmebehandlad furu och färgat säkerhetsglas.

Elegant bastutunna
Vem önskar inte njuta av en vedeldad bastu under stjärnklar himmel? SpaDealers
bastutunnor är små och lättplacerade med en diameter och inre höjd på 180 cm, som kan ökas utifrån eget behov. Bastun rymmer upp till 5 personer, och värms snabbt och effektivt upp med antingen ved- eller elkamin. Byggsatsen är komplett med botten, inre tak och yttre tak – och bänkmaterialet är förmonterat för maximal enkelhet. En viktig fördel med en sån byggsats är att den är lätt att montera även på svårtillgängliga ställen.

Materialval
Som genomgående material i SpaDealers produkter av trä används främst värmebehandlad furu som inte rör sig eller spricker. Det bidrar till en läckagefri badtunna och en bastu som doftar svagt av tjära tack vare materialets beskaffenhet.

palju14 365
Den gasoluppvärmda City-baljan är perfekt för tätbebyggda områden.

City-baljan mest poppis
SpaDealers mest populära badtunna är City-baljan, som finns i plast- eller trämaterial. Den levereras med en praktisk gasolkamin som gör den perfekt i tätbebyggda områden.

Gasolkaminen är CE-märkt, har en effekt på 24 kW, kan monteras på eller bredvid baljan och fungerar som en gasolgrill. Uppvärmning är snabb och effektiv utan rök, och baljan rymmer upp till sex personer.

Fokus på säkerhet och effektivitet
SpaDealers grundades 1981 och är ett familjeägt företag som ligger i Korsnäs, Finland. Produkterna tillverkas i egna lokaler och med egen maskinpark i Korsnäs.

– Många skryter enbart om hög effekt för sina kaminer, men vi har valt att fokusera på säkra och smarta lösningar som kombinerar säkerhet och effekt, säger Ole Sten och forstätter:

– Vi har nöjda kunder och som en del i vår marknadsföring söker vi flera referenskunder som då får en bra rabatt för de produkter de väljer.

Trygghet till låg kostnad – nu med höjd ersättning!

Svensk Handels A-kassa (SHA) är den personliga och lagom stora a-kassan för alla företagare, oavsett bransch. – Hos oss får du alltid personlig service, det är en av fördelarna med att inte vara allt för stora säger kassaföreståndare Lars Sahlsten.

Black Friday hos Xbeauty – få hela 25% rabatt

Passa på att fynda bland storsäljare som Xlash, Xlips och många andra exklusiva skönhetsprodukter

Köksbänkskivor – vilket material ska du välja?

Nu kan du få ditt drömkök till bra pris och med bästa service hos Granitop

”Det är underhållande och man sparar pengar”

Gör som Helen och 10 000-tals svenskar redan gjort – handla matsmart!

Så får du ett vackert och unikt kök

Hos Granitop hittar du exklusiva och unika bänkskivor i sten

Fynda dyrgripar till halva priset

Hos Sefina hittar du exklusiva varor med upp till 50% rabatt

Sefina – en tryggare metod vid snabblån

Inga dolda avgifter, ingen kreditupplysning, ingen risk för skuldfälla

”Det är bra att de säljer varorna istället för att de kastas bort”

Hos Matsmart kan du fynda mat med 20-90% rabatt som annars hade gått till spillo

Nu har DriveNow kommit till Stockholm

Boka en BMW eller MINI direkt i din smartphone

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER