ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Ett modernt hem till småländska priser

Hos SmålandsVillan får du mycket hus för pengarna.

Ett eget hus med alla bekvämligheter, hög standard, flexibilitet och optimal funktion för varje kvadratmeter utan att tömma plånboken – det är det SmålandsVillan handlar om. Låt husdrömmarna börja på smalandsvillan.se. Just nu finns det två splitter nya husmodeller att titta närmare på.

Vi är många som längtar efter ett bra boende för hela livet till en rimlig kostnad. Hos SmålandsVillan finns många husmodeller som erbjuder ett kvalitetsboende till vettiga priser. Magnus Brusefält är marknadsansvarig på SmålandsVillan:
– En förutsättning för våra låga priser är vårt arbetssätt. Vi bygger inomhus, i stora serier, vi satsar hårt på bra inköp och effektiv produktion, säger han.

Här kan du se SmålandsVillans husmodeller – vilken blir din favorit?

En husbyggare som håller i dina slantar
Och visst, ett företag som kallar sig SmålandsVillan har ju en del att leva upp till när det gäller priser och pengar.
– Vi sticker inte under stol med att våra småländska priser lockar många och hos oss har många som inte trodde det var möjligt att bo i eget hus gjort verklighet av just den drömmen. Vi har stor respekt för våra kunders pengar och bygger alltid så billigt som möjligt, men aldrig någonsin på bekostnad av kvalitén, berättar Magnus Brusefält.

Lägre insats med eget arbete
Det småländska genomsyrar hela affären för dem som köper hus hos dem. I Smålandslånet finns en trygg och kreativ finansieringspartner och köparna har möjlighet att sänka kontantinsatsen genom att göra delar av jobbet själv. Dessutom har SmålandsVillans hus alltid låga driftskostnader och från årsskiftet har den tid man är befriad från fastighetsavgiften när man bygger nytt förlängts ytterligare, vilket kan innebära en besparing på upp till 100 000 kronor.

Förhöjt väggliv och liggande panel
I dagarna utökar SmålandsVillan sitt sortiment med flera nyheter:
– Eftersom efterfrågan är så stor känns det verkligen roligt att kunna erbjuda ytterligare två hus – Villa Vimmerby och villa Eksjö, båda med förhöjt väggliv som innebär större golvyta på övervåningen. Dessutom har vi inkluderat liggande panel i vårt sortiment. Det är det många som efterfrågat, konstaterar Magnus Brusefält.

Läs mer om finansieringen av din SmålandsVilla!

Pengar över till annat
– Vår idé är att erbjuda ett noggrant urval av arkitektritade hus med all den utrustning som ett moderna och effektivt boende kräver, men med priser som gör att människor slipper lägga alla sina pengar på att bo. Ofta till en lägre månadskostnad än att bo i lägenhet. Livet är ju så mycket mer, avslutar Magnus Brusefält.

Förverkliga dina husdrömmar hos SmålandsVillan – välkommen!

Beställ vår huskatalog här!

Så bor du billigast – i ett nytt och arkitektritat hus

Smålandsvillan bjuder in till visning 18-19 oktober

Nyhet: Liggande panel på alla Smålandsvillans hus

Nu ges möjligheten till ännu fler att få sitt New England-inspirerade drömhus.

Ett modernt hem till småländska priser

Hos SmålandsVillan får du mycket hus för pengarna.

Think smål, bygg stort!

Ett rymligt hus till ett rimligt pris! Mycket hus för pengarna helt enkelt.

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER