ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Ett modernt hem till småländska priser

Hos SmålandsVillan får du mycket hus för pengarna.

Ett eget hus med alla bekvämligheter, hög standard, flexibilitet och optimal funktion för varje kvadratmeter utan att tömma plånboken – det är det SmålandsVillan handlar om. Låt husdrömmarna börja på smalandsvillan.se. Just nu finns det två splitter nya husmodeller att titta närmare på.

Vi är många som längtar efter ett bra boende för hela livet till en rimlig kostnad. Hos SmålandsVillan finns många husmodeller som erbjuder ett kvalitetsboende till vettiga priser. Magnus Brusefält är marknadsansvarig på SmålandsVillan:
– En förutsättning för våra låga priser är vårt arbetssätt. Vi bygger inomhus, i stora serier, vi satsar hårt på bra inköp och effektiv produktion, säger han.

Här kan du se SmålandsVillans husmodeller – vilken blir din favorit?

En husbyggare som håller i dina slantar
Och visst, ett företag som kallar sig SmålandsVillan har ju en del att leva upp till när det gäller priser och pengar.
– Vi sticker inte under stol med att våra småländska priser lockar många och hos oss har många som inte trodde det var möjligt att bo i eget hus gjort verklighet av just den drömmen. Vi har stor respekt för våra kunders pengar och bygger alltid så billigt som möjligt, men aldrig någonsin på bekostnad av kvalitén, berättar Magnus Brusefält.

Lägre insats med eget arbete
Det småländska genomsyrar hela affären för dem som köper hus hos dem. I Smålandslånet finns en trygg och kreativ finansieringspartner och köparna har möjlighet att sänka kontantinsatsen genom att göra delar av jobbet själv. Dessutom har SmålandsVillans hus alltid låga driftskostnader och från årsskiftet har den tid man är befriad från fastighetsavgiften när man bygger nytt förlängts ytterligare, vilket kan innebära en besparing på upp till 100 000 kronor.

Förhöjt väggliv och liggande panel
I dagarna utökar SmålandsVillan sitt sortiment med flera nyheter:
– Eftersom efterfrågan är så stor känns det verkligen roligt att kunna erbjuda ytterligare två hus – Villa Vimmerby och villa Eksjö, båda med förhöjt väggliv som innebär större golvyta på övervåningen. Dessutom har vi inkluderat liggande panel i vårt sortiment. Det är det många som efterfrågat, konstaterar Magnus Brusefält.

Läs mer om finansieringen av din SmålandsVilla!

Pengar över till annat
– Vår idé är att erbjuda ett noggrant urval av arkitektritade hus med all den utrustning som ett moderna och effektivt boende kräver, men med priser som gör att människor slipper lägga alla sina pengar på att bo. Ofta till en lägre månadskostnad än att bo i lägenhet. Livet är ju så mycket mer, avslutar Magnus Brusefält.

Förverkliga dina husdrömmar hos SmålandsVillan – välkommen!

Beställ vår huskatalog här!

Matematikern: Så väljer du vinnande lottonummer

Nu kan du förutse vinnande nummer med färgmall

Handla billig mat på nätet – 20-90% rabatt

Läs om dundersuccén som levererar till hela Sverige!

Kvinna hittade 12 miljoner – i sin handväska

Sade upp sig från jobbet och lade skilsmässan på is

Tandblekningen från USA – nu i Sverige!

White Strips ger ett bländande vitt leende på 2-7 dagar. Äntligen för hemmabruk!

Är du en man på väg att förvandlas till kvinna?

Östrogendominans kan vara orsaken till ”mansbröst” och "muffinmage". Succéprodukten hjälper!

Tomt i plånboken? Gamla smycken kan göra dig rik

Så mycket pengar kan finnas i ditt eget hem

REAL Turmat – god och näringsrik mat på fem röda

Frystorkad kvalitetskost perfekt för fjällvandring, fisketur och jakt!

”Dagen efter studsade jag upp ur sängen”

Ronnie slapp knäoperationen tack vare magnesiumoljan

Lys upp med sommarens snyggaste vägglampor!

Ny utebelysning från Markslöjd lyser i mörkgrått

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER