ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER

Vackraste skimmer som tänkas kan

Kristallkronan är ett smycke som platsar i både slott som koja.

Kristallkronan är inte bara en lampa fin för ögat, det ljus som bryts genom prismorna är oslagbart vackert. Nu finns många kristallampor från Markslöjd för alla rum i hemmet.

Det skimmer som ljuset bildar genom prismorna i en kristallkrona är oslagbart vackert, magiskt och levande. Att dessutom kristallkronan i sig är som ett smycke och numera platsar i både slott som koja och i finsalongen likaväl som i badrummet, gör kristallkronan ännu mer självklar.

Dimmer för rätt stämning
Markslöjds kristallkrona Fullerö med en stomme i antikbehandlad metall har precis som övriga hängande takmodeller en kedjelängd som kan justeras genom att öglorna tas loss. Fullerö går att ljusreglera med vanlig glödlampsdimmer.

Kristallkronan Gränsö har en stomme i kromlackad metall och finns i två storlekar. En mer klassisk kristallkrona är Markslöjds Krageholm med plats för sex ljusshållare. Stommen är i kromad metall eller antikfärgad metall.

Vilken är din favorit? Välj här!

Godkänd för badrum
En lite mindre lampa är Markslöjds Haga kristallplafond med en mycket hög kristallkvalitet som ger ett fint skimmer. Stommen är i kromad metall och lampan monteras direkt i taket. Haga är också godkänd för badrum.

Rosendal är en stor familj med flera olika modeller och storlekar att välja mellan och den är den i särklass populäraste serien av alla kristallkronor från Markslöjd. Kristallkronan Ryholm finns som svart, antikfärgad metall och krom och har plats för fem kronljus och tre lampor.

Se hela Markslöjds sortiment med kristallkronor här.

Markslöjds nya lampserie – designad av arkitekt

Avskalat, vitt och geometriskt med ljuset i fokus

Höstens hetaste lampor – med en historisk touch

Markslöjds nya lampor hämtar inspiration från gamla ljusstakar, mjölkkannor och fotogenlyktor

Lys upp med sommarens snyggaste vägglampor!

Ny utebelysning från Markslöjd lyser i mörkgrått

Sommarens självklara marina tema!

Enkelt och alltid lika passande tema i våra sommarhus.

Vårens pigga pasteller är här!

Vårens trender visar ljuvliga pasteller, lätta att applicera i de flesta inredningssammanhang.

Lyckan på klassisk lampfot

Lyckan heter lampskärmen från Markslöjd i mjuk böljande textil. Lampfoten Liljedal i antikbrunt eller antikvitt trä matchar perfekt i stilen.

Mer finslipade än överarbetade nyheter!

När designern Sabina Grubbesson arbetade fram den nya lampserien Arkitekt åt Markslöjd var devisen ”i det enkla bor det vackra”.

Vårens lysande djur!

I vår ska det gärna sitta ett lysande djur på väggen. Och skulle man hellre föredra en lampa av bordsmodell finns kloka ugglan Helge.

Vårens vackra fönsterljus!

Ombonad, karaktäristisk och detaljrik. Det är tre ord som stämmer bra in på vårens bords- och fönsterbelysning från Markslöjd.

ALLT MATERIAL PÅ DENNA WEBBPLATS ÄR ANNONSER